falióra

Saját termék
Nem mindegy, hogy mennyi az idő? Aki mindig késik, annak ez az óra kell.
3 990 Ft
Saját termék
4 990 Ft
Kreatív és igazán egyedi ajándék ötlet, ez a szuper „csináld magad” matricás falióra! Férfiaknak és nőknek egyaránt remek választás, ha valóban valami különlegeset keresünk!
2 990 Ft
Szuper kreatív ajándék ötlet férfiaknak és nőknek egyaránt, ez a remek „csináld magad” matricás falióra! Karácsonyra, születésnapra, bármilyen alkalomra kitűnő választás!
2 990 Ft
Saját termék
Van olyan ismerősöd, aki mindig elkésik? Ezzel a humoros órával mindig emlékeztetheted eme remek tulajdonságára. Hátha az irónia meghozza gyümölcsét! Vicces ajándék ötlet!
3 990 Ft
Saját termék
Praktikus és esztétikus ajándék ötlet! Ezen a gyönyörű órán számok helyett a csillagjegyeket találhatod. Szép kiegészítője lehet egy hálószobának, nappalinak.
3 990 Ft
Saját termék
Igazán klassz ajándék ötlet, minden egyetemi tanulmányait folytató nebulónak, ez a vicces falióra! Férfiaknak és nőknek egyaránt mókás meglepetés, karácsonyra, diplomaosztóra!
3 990 Ft
Saját termék
Végre, egy igazán vicces ajándék ötlet, szívesen lustálkodó szeretteink számára! „Kit érdekel? Nyugdíjas vagyok!” felirat is hirdeti, szánjunk időt a pihenésre!
3 990 Ft
Saját termék
3 990 Ft
Ajándékozz örök szerelmet párodnak! Ezzel a jópofa faliórával minden pillanatban veled lehet, csak fel kell tekintened. Romantikus ajándék ötlet Valentin napra, szülinapra!
3 990 Ft
Szuper ajándék ötlet tiniknek! Ajándékozd bármilyen alkalomra, biztos sikert arat ez a vagány napszemcsis falióra! Az tuti, hogy rögtön jó kedved lesz tőle!
3 990 Ft
Saját termék
Egyedi ajándék tipp matektanároknak!
3 990 Ft
Van olyan barátod, akivel annyira tudtok nevetni, hogy már fáj? Na, neki tökéletes ajándék ötlet ez a sírva nevetős falióra. Teljen gyorsan a külön töltött idő!
3 990 Ft
Saját termék
Add muzsika kedvelő barátodnak ezt a szépséges faliórát, hogy még a perceket számolva is hangjegyek vegyék körül! Csodás ajándék ötlet férfiaknak, nőknek egyaránt!
3 990 Ft

Oldalak

20.000 Ft felett INGYENES szállítás!