óra

Nem mindegy, hogy mennyi az idő? Aki mindig késik, annak ez az óra kell.
3 990 Ft
Jópofa ajándék bárkinek: ébreszt, időt jelez, világít, zenél...
3 490 Ft
Van olyan ismerősöd, aki mindig elkésik? Ezzel a humoros órával mindig emlékeztetheted eme remek tulajdonságára. Hátha az irónia meghozza gyümölcsét! Vicces ajándék ötlet!
3 990 Ft
Praktikus és esztétikus ajándék ötlet! Ezen a gyönyörű órán számok helyett a csillagjegyeket találhatod. Szép kiegészítője lehet egy hálószobának, nappalinak.
3 990 Ft
Szuper ajándék ötlet tiniknek! Ajándékozd bármilyen alkalomra, biztos sikert arat ez a vagány napszemcsis falióra! Az tuti, hogy rögtön jó kedved lesz tőle!
3 990 Ft
Egyedi ajándék tipp matektanároknak!
3 990 Ft
Ezzel a kacsintós faliórával nem fog unalmasan múlni az idő! Ha felnézel rá, tuti jó kedvre derülsz! Vedd meg barátaid számára, jópofa ajándék ötlet fiúknak, lányoknak egyaránt!
3 990 Ft
Van olyan barátod, akivel annyira tudtok nevetni, hogy már fáj? Na, neki tökéletes ajándék ötlet ez a sírva nevetős falióra. Teljen gyorsan a külön töltött idő!
3 990 Ft
Vigyori ajándék tipp, hogy jól induljon a nap!
3 990 Ft
Huncut ajándék tipp friss házasoknak!
3 990 Ft
Dizájnos ajándék tipp a konyha falára!
3 990 Ft
Végre egy igazán megértő falióra! Egy kedves társ, aki minden percben alkalmazkodik az igényeidhez. Aki kitart az állítása mellett és nem változtatja azt meg soha. Vicces ajándék ötlet férfiaknak!
3 990 Ft

Oldalak

20.000 Ft felett INGYENES szállítás!