szülinapi ajándék ötlet

Szuper ajándék ötlet szülinapra! Legyen kísérője a szülinaposnak ez a szalag, kísérje végig a bulik alatt! Később kedves emlékeket fog felidézni a falon lógva!
1 490 Ft
Ezzel a szalaggal igazán kiemelhetitek a szülinapos személyét! Tuti, hogy mindenki meg fogja hívni egy rakat piára! Használjátok egy jó buli kellékeként! Szuper ajándék ötlet!
1 490 Ft
A harmincadik szülinap elég nagy durranás! Használjátok ezt a szalagot az ünnepelt kitüntetésére és szerezzetek neki egy felejthetetlen élményt! Remek ajándék ötlet szülinapra!
1 490 Ft
Nem csak a 20 éveseké a világ! Aggassátok fel ezt a szalagot a szülinaposra és csináljatok fergeteges hangulatot! Legyen ez a buli igazán emlékezetes! Remek ajándék ötlet!
1 490 Ft
Szuper ajándék ötlet a fél évszázad megünneplésére! Akasszátok a szülinapos nyakába és indulhat az őrült jó kis este! Ünnepeljétek meg méltó módon ezt az évfordulót!
1 490 Ft
Humoros ajándék ötlet szülinapra! Ha ezzel a párnával ajándékozod meg barátodat, akkor tuti minden nap elmosolyogja magát, amikor ránéz! Szerezz örök emléket ezzel az aprósággal!
1 990 Ft

Oldalak

20.000 Ft felett INGYENES szállítás!