vicces falióra

Nem mindegy, hogy mennyi az idő? Aki mindig késik, annak ez az óra kell.
3 990 Ft
Van olyan ismerősöd, aki mindig elkésik? Ezzel a humoros órával mindig emlékeztetheted eme remek tulajdonságára. Hátha az irónia meghozza gyümölcsét! Vicces ajándék ötlet!
3 990 Ft
Igazán klassz ajándék ötlet, minden egyetemi tanulmányait folytató nebulónak, ez a vicces falióra! Férfiaknak és nőknek egyaránt mókás meglepetés, karácsonyra, diplomaosztóra!
3 990 Ft
Végre, egy igazán vicces ajándék ötlet, szívesen lustálkodó szeretteink számára! „Kit érdekel? Nyugdíjas vagyok!” felirat is hirdeti, szánjunk időt a pihenésre!
3 990 Ft
Egyedi ajándék tipp matektanároknak!
3 990 Ft
Vigyori ajándék tipp, hogy jól induljon a nap!
3 990 Ft
Huncut ajándék tipp friss házasoknak!
3 990 Ft
Dizájnos ajándék tipp a konyha falára!
3 990 Ft
Végre egy igazán megértő falióra! Egy kedves társ, aki minden percben alkalmazkodik az igényeidhez. Aki kitart az állítása mellett és nem változtatja azt meg soha. Vicces ajándék ötlet férfiaknak!
3 990 Ft
Vicces ajándék ötlet szülőknek! Miből is áll egy kisbabás család napja? Etetés, sírás, pelenkázás.. Lepd meg barátaidat ezzel a mókás órával, hogy felkészülhessenek a feladatra!
3 990 Ft
Vicces ajándék ötlet kisgyermekes családoknak! A kisbabák gondozása egy örök körforgás. Minden művelet szépen ismétlődik körbe- körbe. Ezt ábrázolja ez a humoros óra.
3 990 Ft
Mókás ajándék tipp időutazóknak!
4 490 Ft
Humoros ajándék tipp jópofa embereknek!
4 490 Ft

20.000 Ft felett INGYENES szállítás!