Bulira

Ebben a kategóriában megtalálsz minden olyan kelléket amellyel fergeteges bulikat csaphattok! Legyen az piás társas, szuper italadagolók, vagy akár hajtogatható lufi, biztosan a party központjába fog kerülni! Fiúknak és lányoknak is egyaránt tartalmaz vicces és hasznos ajándék ötleteket. Sőt, még a gyerekeknek is feldobható a zsúr egy-két poénos eszközzel. Legyen az ajándék bármely korosztály részére, biztosan nagy mosolyt fog varázsolni mindenki arcára!

Egy egyszerű találmány,mégis a bulik központi szereplője lehet.Ha fel szeretnéd szabadítani a kezed és közben iszogatnád a folyékony kenyeret,ez a legjobb választás!
2 990 Ft2 500 Ft
Kötelező buli kellék. Kiváló hangulatot tud teremteni, amihez hozzá segítenek a teli felespoharak.
5 490 Ft
Horgászat szerelmeseinek ez egy rendkívül exkluzív ajándék ötlet. Ne egy snassz papírzacskóba add át az ünnepeltnek járó italt.
5 500 Ft
Ezzel a kicsit sem hagyományos benzinkúttal biztosan fergeteges bulihangulatot csepegtetsz mindenki poharába!
8 490 Ft
Légy Te is partyarc, ezzel a szemüveggel tuti a siker!
290 Ft
Légy Te és a párod a buli központjában, ezzel a trendi szemüveggel.
350 Ft
A bulik tökéletes kelléke lehet ez a kacskaringós szívószál! Feldobja a legegyszerűbb italt is! Nagyszerű ajándék ötlet gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt!
490 Ft
A tökéletes hangulathoz elengedhetetlen egy színpompás jégkocka mindenki poharába.
550 Ft
Szuper ajándék ötlet szülinapra, szilveszterre! Pörgesd fel a partyt egy remek kis társassal! A jókedv és a gyors illuminált állapot elérése garantált!
790 Ft
Lepd meg gyermeked ezzel a felfújható zsiráffal! Akár a farsangi öltözék kelléke is válhat belőle, vagy a mindennapok hűséges társa. Aranyos ajándék ötlet gyerekeknek!
790 Ft
Foci szerelmeseinek ez egy rendkívül frappáns ajándék ötlet, főleg ha szereti az illető a mámorító nedűt.
1 290 Ft

Oldalak

20.000 Ft felett INGYENES szállítás!