Bulira

Ebben a kategóriában megtalálsz minden olyan kelléket amellyel fergeteges bulikat csaphattok! Legyen az piás társas, szuper italadagolók, vagy akár hajtogatható lufi, biztosan a party központjába fog kerülni! Fiúknak és lányoknak is egyaránt tartalmaz vicces és hasznos ajándék ötleteket. Sőt, még a gyerekeknek is feldobható a zsúr egy-két poénos eszközzel. Legyen az ajándék bármely korosztály részére, biztosan nagy mosolyt fog varázsolni mindenki arcára!

Egy egyszerű találmány,mégis a bulik központi szereplője lehet.Ha fel szeretnéd szabadítani a kezed és közben iszogatnád a folyékony kenyeret,ez a legjobb választás!
2 990 Ft2 500 Ft
Kötelező buli kellék. Kiváló hangulatot tud teremteni, amihez hozzá segítenek a teli felespoharak.
5 490 Ft
Ezzel a kicsit sem hagyományos benzinkúttal biztosan fergeteges bulihangulatot csepegtetsz mindenki poharába!
8 490 Ft
Légy Te is partyarc, ezzel a szemüveggel tuti a siker!
290 Ft
Máris indulhat a buli, ezzel a nagyszerű szivacs bohóc orral! Kitűnő ajándék ötlet felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt, bármilyen beöltözős buli alkalmával bátran viselhetjük!
350 Ft
Légy Te és a párod a buli központjában, ezzel a trendi szemüveggel.
350 Ft
Jópofa formájú sörnyitó- Bárki kulcscsomójára tökéletes kiegészítő.
420 Ft
A bulik tökéletes kelléke lehet ez a kacskaringós szívószál! Feldobja a legegyszerűbb italt is! Nagyszerű ajándék ötlet gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt!
490 Ft
A tökéletes hangulathoz elengedhetetlen egy színpompás jégkocka mindenki poharába.
550 Ft
Sikoly álarcot minden tréfás kedvű egyénnek! Az ijesztegetés alapkelléke ez a fehér sikító maszk! Rémisztő ajándék ötlet megrögzött humorheroldoknak!
650 Ft
Hozd rá a frászt környezetedre, ennek az igazán hajmeresztő Jason álarcnak a segítségével. Szuper ajándék ötlet beöltözős bulik alkalmával, a hatás garantáltan nem marad el!
650 Ft
Lepd meg gyermeked ezzel a felfújható zsiráffal! Akár a farsangi öltözék kelléke is válhat belőle, vagy a mindennapok hűséges társa. Aranyos ajándék ötlet gyerekeknek!
790 Ft

Oldalak

20.000 Ft felett INGYENES szállítás!