Ajándék ötletek esküvőre

Talán az egyik leghasznosabb esküvői köszönőajándék ötlet ez a szalvétagyűrű, mely mindig emlékezteti majd a násznépet a csodás napra.
390 Ft
Rétegelt nyírfából készült saját névvel és dátummal ellátott szuper esküvői ajándék önmagatoknak, örök emlékül a nagy nap tiszteletére.
390 Ft
A klasszikus, ezerszer lerajzolt, nyilall átfúrt szív, egy nyírfából készült köszönőajándék az esküvői kellékek egyik meglepetése.
450 Ft
Legyen ez a nap egy csodás emlék nem csak neked, hanem az esküvő meghívott vendégeinek is. Lepd meg őket a szív alakú köszönőajándékkal.
450 Ft
Egyszerre giccses, és egyszerre csodás meglepetés ez a szívekkel teli romantikus, esküvői poháralátét köszönőajándék. Szerezd meg most.
490 Ft
Ez az egyedi poháralátét egy romantikus esküvői köszönőajándék melyet minden vendéged örömmel visz majd haza. Romantikus ajándék minden esküvőre
490 Ft
Egy romantikus esküvői köszönőajándék ez a nyírfából készült, szívet formázó poháralátét, melyet minden vendéged örömmel visz haza.
490 Ft
Egy menyasszonyi autót formáló nyírfából készült köszönőajándék, a romantika maga, az esküvői kellékek egyik kihagyhatatlan meglepetése.
490 Ft
Egy vidám ajándék, egy nagyszerű esküvői ajándék ötlet ez a tandem biciklis, nyírfából készült, gravírozott köszönőajándék.
550 Ft

Oldalak

20.000 Ft felett INGYENES szállítás!