Párnák

Ez a habszivacs párna kitűnő ajándékötlet annak az ismerősödnek, barátodnak, családtagodnak aki gyakran stresszes, ideges.
2 990 Ft
Humoros ajándék ötlet szülinapra! Ha ezzel a párnával ajándékozod meg barátodat, akkor tuti minden nap elmosolyogja magát, amikor ránéz! Szerezz örök emléket ezzel az aprósággal!
3 590 Ft
Tökéletes ajándék ötlet szülinapra! Vicceld meg barátodat egy poénos párnával, hogy örök emlék maradjon a 20. szülinapja! A hálója humoros kiegészítője lesz majd!
3 590 Ft
Lepd meg barátodat ezzel a vicces párnával a 30. szülinapja alkalmából! Biztos jókat fog mosolyogni rajta, amikor megkapja! Humoros ajándék ötlet szülinapra!
3 590 Ft
Vicces ajándék ötlet! Csapjatok egy hatalmas partit, mint a régi szép időkben! Ezzel a párnával örök emlék fog maradni a negyvenedik szülinap, az garantált!
3 590 Ft
Tökéletes ajándék ötlet szülinapra! Ünnepeljetek egy nagyot a negyed évszázados évforduló alkalmából! Ezzel a humoros párnával mindig emlékezni fogtok a jeles eseményre!
3 590 Ft
Nosztalgiázzatok egy nagyot a haverokkal! Elevenítsétek fel a legnagyobb élményeket az elmúlt évekből a párna segítségével! Szuper ajándék ötlet hatvanadik szülinapra!
3 590 Ft
Romantikus ajándék tipp Valentin napra!!
3 990 Ft
Mi lehet viccesebb ajándék a világ legjobb halászának, mint egy ponty alakú, pihe puha hal formájú párna? Szuper ajándék horgásznak.
4 890 Ft

Oldalak

20.000 Ft felett INGYENES szállítás!