Mindene a zene? Akkor pont neki hatalmas meglepetés, és nagyszerű ajándékötlet a zenét szimbolizáló bakelit óránk. Szerezd meg neki most!
6 990 Ft
Ez a cicát formáló bakelit óra egy stílusos ajándékötlet a cicatulajdonosnak, vagy annak, akik szívéhez közel állnak a cicák.
6 990 Ft
Kemény hegymenetek, elsuhanó táj, meleg, vagy éppen hideg szél. Kitűnő meglepetés ez a falióra a biciklizést kedvelőknek. Szerezd meg nekik ezt az ajándékot.
6 990 Ft
Egy különleges üzenet, egy végtelenül különleges órán, mely remek ajándék ötlet férfiaknak 70. szülinapra.
6 990 Ft
Egy különleges üzenet, egy végtelenül különleges órán, mely remek ajándék ötlet férfiaknak 60. szülinapra.
6 990 Ft
Egy különleges üzenet, egy végtelenül különleges órán, mely remek ajándék ötlet férfiaknak 50. szülinapra.
6 990 Ft
Egy különleges üzenet, egy végtelenül különleges órán, mely remek ajándék ötlet férfiaknak 40. szülinapra.
6 990 Ft
Egy különleges üzenet, egy végtelenül különleges órán, mely remek ajándékötlet szülinapra, férfinak és nőnek egyaránt.
6 990 Ft
Egy csodás óra a gátfutónak. Annak, akik nap mint nap az idő ellen dolgozik. Ez nem egy ajándékötlet gátfutóknak, hanem az elismerés maga.
6 990 Ft
Egy különösen vicces ajándékötlet ez a vízilovat formázó bakelit lemezből készült időtálló óra, mely jó ajándék mindenkinek, aki szereti az állatokat.
6 990 Ft
Egy meghökkentő ajándékötlet a tetoválást szerető vagy olyan ismerősödnek, akinek tetováló szalonja van. Imádni fogja ezt az ajándékod.
6 990 Ft
Ha szeret bowlingozni, ha imádja a versenyt, az izgalmakat, ha egyszerre tudatos, és eltökélt, tökéletes ajándékötlet szülinapra a bowlingos bakelit óra.
6 990 Ft
Képzeld el, ahogy küzd a másodpercekkel a súlyokkal azért, hogy erősebb, szebb legyen: ez az óra szuper ajándék kondisoknak, sportolóknak.
6 990 Ft
Férfias küzdelem, kemény ütközések, idegtépő csaták. Kitűnő meglepetés ez a falióra a jégkorong kedvelőinek. Szerezd meg neki ezt az ajándékot.
6 990 Ft

Oldalak

20.000 Ft felett INGYENES szállítás!