Ha van olyan ismerősöd, aki él- hal a lemezpörgetésért, akkor lepd meg karácsonyra, szülinapra ezzel a vagány órával! Szuper ajándék ötlet zenebolondoknak!
6 990 Ft
Válaszd ezt a csodás faliórát, hogy lakásod még gyönyörűbb lehessen! Ízléses kialakítása teszi igazán ellenállhatatlanná! Esztétikus ajándék ötlet nőknek, zenekedvelőknek!
6 990 Ft
Ritka, hogy egy elektromos gitárt formázó falióra egyszerre ennyire újszerű, látványos, éppen ezek miatt egy remek ajándék a gitáros ismerősnek.
6 990 Ft
Ha szereti a hegedűt, akkor megtaláltad neki a legjobb ajándékötletet: ezt a bakelitből készült hegedűt formáló órát imádni fogja.
6 990 Ft
Egy szenzációs ajándék a barátnőnek, a pasinak, annak, aki szeret táncolni, szereti a salsát és a stílusos, hasznos ajándékot. Lepd meg ezzel az órával.
6 990 Ft
Egy őszinte, egyben megkapó ajándékötlet a zenekedvelő ismerősnek, havernak, kedvesnek, a bulik császárinak, a DJ-nek .
6 990 Ft
Ha szereti a zenét, ha imád koncertekre járni, zenélni, akkor megtaláltad neki a legjobb ajándékötletet szülinapra: ezt a hangszeres bakelit órát
6 990 Ft
Ez a bakelitből készült kottás óra, egy időtálló, feledhetetlen ajándék a zeneszerető barátodnak, barátnődnek, gyerekednek, bárkinek akinek a vérében van a zene.
6 990 Ft
Valószínűleg a gitár alakú falióra az egyik legextrémebb ajándékötletünk születésnapra annak, aki szereti a zenét, aki gitározik.
6 990 Ft
Stílusos ajándékötlet a zenésznek, a harmonikásnak, ez a legapróbb részletekig kidolgozott, bakelit falióra, mellyel biztos meglepetést okozol.
6 990 Ft
Mindene a zene? Akkor pont neki hatalmas meglepetés, és nagyszerű ajándékötlet a zenét szimbolizáló bakelit óránk. Szerezd meg neki most!
6 990 Ft
Ez a bakelitből készült óra, egy időtálló, feledhetetlen ajándék a citeraművésznek a barátnak, akinek a vérében van a zene.
6 990 Ft
Remek időtálló ajándékötlet ez a bakelitből készült óra, a jazz muzsikus barátnak, családtagnak, olyannak, akinek a vérében van a zene.
6 990 Ft
Lehet-e ajándékötlet jobb, mint ez a bakelit lemezből készült lemezjátszó, mely szuper ajándék nőknek és remek ajándékötlet lemezlovas férfinak
6 990 Ft

Oldalak

20.000 Ft felett INGYENES szállítás!