Ezzel a kicsit sem hagyományos benzinkúttal biztosan fergeteges bulihangulatot csepegtetsz mindenki poharába!
8 990 Ft
Gravírozható
Saját termék
1 990 Ft
Gravírozható
Jópofa formájú sörnyitó- Bárki kulcscsomójára tökéletes kiegészítő.
420 Ft
Tökéletes megoldás, hogy kéznél legyenek a kulcsaid! Ha te sem szereted keresni a kulcsaidat, akkor csatold fel a táskádra, vagy az övedre! Praktikus ajándék ötlet férfiaknak!
790 Ft
Van, amikor egy egészen egyszerű megoldással hatékony segítséget nyújtasz a használójának. A palacktartó túrázóknak egy remek ajándékötlet túrázóknak
890 Ft
Gravírozható
Őrizd meg a borok aromáját ezzel az egyszerű eszközzel! Segít megtartani az ízeket, illatokat és pár mozdulattal felhelyezhető. Praktikus ajándék ötlet férfiaknak!
1 190 Ft
Fesztiválokra a legnagyobb partyarcoknak!
1 390 Ft
Csapj rá egyet a sörcsengőre és reménykedj, hogy az asszony hozza is kedvenc italod, nem pedig visszakézből megtenyerel. Vicces ajándék ötlet férfiaknak!
1 450 Ft
Extra férfias ajándék ötlet szülinapra, névnapra! Lepd meg párod, apukád ezzel a gitár alakú sörnyitóval, hogy mindig kéznél legyen! Nem hagyja majd cserben őket!
1 490 Ft
Igazi borkedvelőknek egy praktikus ajándék.
1 590 Ft
Gravírozható
Ha stílusos ajándékot keresel most találtad meg: egy elegáns pezsgős üvegdugó minden háztartásban elkél, és kitűnő ajándékötlet mindenkinek.
1 590 Ft
Vicces ajándék tipp férfiaknak! Csöngess kényelmesen a sörödért!
1 750 Ft
Itt egy valóban hasznos ajándék ötlet, mellyel meglephetjük szeretteinket! Ez a szuper italhűtő táska garantáltan remek választás, férfiaknak és nőknek egyaránt!
1 790 Ft
Nem kell sörnyitó, csak egy gyűrű. Aki nem ismeri, azt hiszi olyan erős vagy, hogy simán lecsavarod a kupakot.
1 890 Ft

Oldalak

20.000 Ft felett INGYENES szállítás!