Egyedi fényképes órák

Ezzel a kacsintós faliórával nem fog unalmasan múlni az idő! Ha felnézel rá, tuti jó kedvre derülsz! Vedd meg barátaid számára, jópofa ajándék ötlet fiúknak, lányoknak egyaránt!
3 990 Ft
Van olyan barátod, akivel annyira tudtok nevetni, hogy már fáj? Na, neki tökéletes ajándék ötlet ez a sírva nevetős falióra. Teljen gyorsan a külön töltött idő!
3 990 Ft
Nem mindegy, hogy mennyi az idő? Aki mindig késik, annak ez az óra kell.
5 490 Ft
Egyedi ajándék tipp matektanároknak!
5 490 Ft
Vigyori ajándék tipp, hogy jól induljon a nap!
5 490 Ft
Végre egy igazán megértő falióra! Egy kedves társ, aki minden percben alkalmazkodik az igényeidhez. Aki kitart az állítása mellett és nem változtatja azt meg soha. Vicces ajándék ötlet férfiaknak!
5 490 Ft
Vicces ajándék ötlet kisgyermekes családoknak! A kisbabák gondozása egy örök körforgás. Minden művelet szépen ismétlődik körbe- körbe. Ezt ábrázolja ez a humoros óra.
5 490 Ft
Mindenkinek van autóbolond ismerőse. Ajándékozd meg a szeretett személyt, hogy otthon is versenyezhessen az idővel! Praktikus ajándék ötlet férfiaknak!
5 490 Ft
Van olyan ismerősöd, aki mindig elkésik? Ezzel a humoros órával mindig emlékeztetheted eme remek tulajdonságára. Hátha az irónia meghozza gyümölcsét! Vicces ajándék ötlet!
5 490 Ft
Praktikus és esztétikus ajándék ötlet! Ezen a gyönyörű órán számok helyett a csillagjegyeket találhatod. Szép kiegészítője lehet egy hálószobának, nappalinak.
5 490 Ft
Add muzsika kedvelő barátodnak ezt a szépséges faliórát, hogy még a perceket számolva is hangjegyek vegyék körül! Csodás ajándék ötlet férfiaknak, nőknek egyaránt!
5 490 Ft
Íme, férfiaknak és a darts kedvelőinek, a tökéletes ajándék ötlet! Lepd meg Te is szeretteidet, ezzel a különleges faliórával! Ajándékozd bátran karácsonyra, születésnapra!
5 490 Ft

Oldalak

20.000 Ft felett INGYENES szállítás!