Szuper kreatív ajándék ötlet férfiaknak és nőknek egyaránt, ez a remek „csináld magad” matricás falióra! Karácsonyra, születésnapra, bármilyen alkalomra kitűnő választás!
2 990 Ft
Ezzel a kacsintós faliórával nem fog unalmasan múlni az idő! Ha felnézel rá, tuti jó kedvre derülsz! Vedd meg barátaid számára, jópofa ajándék ötlet fiúknak, lányoknak egyaránt!
3 990 Ft
Van olyan barátod, akivel annyira tudtok nevetni, hogy már fáj? Na, neki tökéletes ajándék ötlet ez a sírva nevetős falióra. Teljen gyorsan a külön töltött idő!
3 990 Ft
Saját termék
Nem mindegy, hogy mennyi az idő? Aki mindig késik, annak ez az óra kell.
4 990 Ft
Saját termék
Egyedi ajándék tipp matektanároknak!
4 990 Ft
Saját termék
Vigyori ajándék tipp, hogy jól induljon a nap!
4 990 Ft
Saját termék
Végre egy igazán megértő falióra! Egy kedves társ, aki minden percben alkalmazkodik az igényeidhez. Aki kitart az állítása mellett és nem változtatja azt meg soha. Vicces ajándék ötlet férfiaknak!
4 990 Ft
Saját termék
Mindenkinek van autóbolond ismerőse. Ajándékozd meg a szeretett személyt, hogy otthon is versenyezhessen az idővel! Praktikus ajándék ötlet férfiaknak!
4 990 Ft
Saját termék
Van olyan ismerősöd, aki mindig elkésik? Ezzel a humoros órával mindig emlékeztetheted eme remek tulajdonságára. Hátha az irónia meghozza gyümölcsét! Vicces ajándék ötlet!
4 990 Ft
Saját termék
Add muzsika kedvelő barátodnak ezt a szépséges faliórát, hogy még a perceket számolva is hangjegyek vegyék körül! Csodás ajándék ötlet férfiaknak, nőknek egyaránt!
4 990 Ft
Saját termék
Igazán klassz ajándék ötlet, minden egyetemi tanulmányait folytató nebulónak, ez a vicces falióra! Férfiaknak és nőknek egyaránt mókás meglepetés, karácsonyra, diplomaosztóra!
4 990 Ft
Saját termék
Végre, egy igazán vicces ajándék ötlet, szívesen lustálkodó szeretteink számára! „Kit érdekel? Nyugdíjas vagyok!” felirat is hirdeti, szánjunk időt a pihenésre!
4 990 Ft
Saját termék
Egy különleges focis falióra a labdarúgás ismerőinek, és szerelmeseinek. Szuper ajándékötlet focistáknak, focirajongóknak.
4 990 Ft
Saját termék
Neked kell eldöntened, hogy ez a fekete macskás óra, egy szerencsehozó ajándékötlet, vagy egy cuki ajándék., v agy mindkettő.
4 990 Ft

Oldalak

20.000 Ft felett INGYENES szállítás!