Egyedi faliórák

Szuper kreatív ajándék ötlet férfiaknak és nőknek egyaránt, ez a remek „csináld magad” matricás falióra! Karácsonyra, születésnapra, bármilyen alkalomra kitűnő választás!
2 990 Ft
Kreatív és igazán egyedi ajándék ötlet, ez a szuper „csináld magad” matricás falióra! Férfiaknak és nőknek egyaránt remek választás, ha valóban valami különlegeset keresünk!
3 990 Ft
Gravírozható
Kimaxoljuk a cukiságot, ezzel a süni alakú faliórával, amelyik egyszerűen nem lehetne ennél kedvesebb, édesebb..
7 490 Ft
Egy megható, csodálatos ajándékötlet kutyásoknak. Ha éppen huskyja van akkor imádni fogja ezt gravírozható bakelit órát.
7 990 Ft
Mondd el neki ezzel a csodás frappáns ajándékkal, hogy mit érzel iránta. Beszéljenek helyetted a cicák, jelezd neki így, hogy fontos neked.
7 990 Ft
Egy különleges – bakelitből készült – falióra ajándékötlet elegáns szimmetrikus homokóra mintákkal. mely szuper ajándékötlet születésnapra.
7 990 Ft
Ajándék ennél nem lehetne egyedibb, ötletesebb: gravíroztasd bele az ajándékozott nevét ebbe a gyűrű alakú órába. Szuper ajándékötlet születésnapra.
9 990 Ft
Segíts neki, hogy stílusosabb legyen a műköröm szalonja: lepd meg egy gravírozható bakelit lemez órával, a miben ott a szalonjának a neve is.
9 990 Ft

Oldalak

20.000 Ft felett INGYENES szállítás!