Egyedi faliórák

Saját termék
5 490 Ft
Szuper kreatív ajándék ötlet férfiaknak és nőknek egyaránt, ez a remek „csináld magad” matricás falióra! Karácsonyra, születésnapra, bármilyen alkalomra kitűnő választás!
2 990 Ft
Az idő végtelen.Mégis úgy érezzük kifolyik a kezünk közül.Az órára pillantva bárki átérezheti az idő megmagyarázhatatlan voltát.
4 490 Ft
Egy különleges hatású óra, egy különleges embernek: káprázatos ajándék barátnak, barátnőnek ez a formabontó óra.
5 490 Ft
Saját termék
Ez a német juhászkutyát formázó bakelit falióra, egyedi névvel egy szuper meglepetés kutyásoknak, németjuhász gazdiknak
5 990 Ft
Gravírozható
Saját termék
Kimaxoljuk a cukiságot, ezzel a süni alakú faliórával, amelyik egyszerűen nem lehetne ennél kedvesebb, édesebb..
5 990 Ft
Saját termék
Egy megható, csodálatos ajándékötlet kutyásoknak. Ha éppen huskyja van akkor imádni fogja ezt gravírozható bakelit órát.
6 990 Ft
Saját termék
Mondd el neki ezzel a csodás frappáns ajándékkal, hogy mit érzel iránta. Beszéljenek helyetted a cicák, jelezd neki így, hogy fontos neked.
6 990 Ft
Saját termék
Egy különleges – bakelitből készült – falióra ajándékötlet elegáns szimmetrikus homokóra mintákkal. mely szuper ajándékötlet születésnapra.
6 990 Ft
Bámulatos ajándék ötlet nőknek és férfiaknak egyaránt, ez a szuper, képkeretes falióra! Fekete színeben igazán modern lakáskiegészítő, mellyel meglephetjük szeretteinket!
8 990 Ft
Saját termék
8 990 Ft
Saját termék
Ajándék ennél nem lehetne egyedibb, ötletesebb: gravíroztasd bele az ajándékozott nevét ebbe a gyűrű alakú órába. Szuper ajándékötlet születésnapra.
8 990 Ft
Saját termék
Segíts neki, hogy stílusosabb legyen a műköröm szalonja: lepd meg egy gravírozható bakelit lemez órával, a miben ott a szalonjának a neve is.
8 990 Ft

Oldalak

20.000 Ft felett INGYENES szállítás!