Dizájnos ajándék ötlet nőknek, férfiaknak egyaránt! Dobd fel lakásod hangulatát ezzel a stílusos bakelit faliórával! Öröm lesz nézni az idő pörgését, ha ezt választod!
6 990 Ft
Bámulatos ajándék ötlet, Minden belföldön, vagy akár külföldön élő magyar számára, ez a gyönyörű, Magyarország bakelit falióra! Férfiaknak és nőknek egyaránt kitűnő választás!
6 990 Ft
Minden hazaszerető magyar otthonában ott a helye, ennek a különleges, Nagymagyarországot ábrázoló bakelit faliórának! Tökéletes ajándék ötlet férfiaknak és nőknek egyaránt!
6 990 Ft
Végre egy valóban laza és igazán egyedi ajándék ötlet! Ez a különleges, cannabis bakelit falióra garantáltan fiatalos hangulatot kölcsönöz bármely otthonba!
6 990 Ft
A magyar eredetmondák legendás madara, a Turul, most a Te otthonodba is beköltözhet! Csodás ajándék ötlet, ez a szuper bakelit falióra, férfiaknak és nőknek egyaránt!
6 990 Ft
Gyönyörű ajándék ötlet hazaszerető embereknek! Ha szüleid, barátaid között van olyan, aki imádja a hagyományos szimbólumokat, akkor ez a tökéletes ajándék számára!
6 990 Ft
Ha igazán egyedi ajándék ötletet keresel, itt a tökéletes választás számodra! Ez a koponya alakú bakelit falióra Nőknek és férfiaknak egyaránt remek választás!
6 990 Ft
Egy igazán stílusos ajándékötlet borkedvelőnek: annak a barátodnak, vagy a barátnődnek, aki szerelmese és értője a bornak.
6 990 Ft
Ez az étkészletes bakelit óra egy szuper ajándékötlet konyhatündéreknek, főzni tudó férfiaknak. Stílusosan ennek az órának a konyhában a helye.
6 990 Ft
Képzeld el ezt a lenyűgöző formájú, az átlagtól eltérő bakelitből készült faliórát a falán. Csodás ajándékötlet azoknak, akik szeretnek mások lenni.
6 990 Ft
Egy különlegesen összetett mintájú bakelit lemezből készült, fogaskerekes, dekor falióra mely időtálló, remek ajándék férfiaknak és nőknek is.
6 990 Ft
Nem juthatna eszedbe stílusosabb ajándék a természetkedvelő barátodnak mint ez a csodás fát természetet - ábrázoló bakelit falióra.
6 990 Ft
Egy őszinte, férfias ajándék a havernak, a pasinak, akit szeretsz, vagy annak, aki szereti a stílusos, és hasznos ajándékot.
6 990 Ft
Talán a legjobb ajándékötlet, amit eddig valaha láttál ez a horoszkópos bakelit falióra, amelyik az egyik legjobb születésnapi ajándék.
6 990 Ft
Egyszerűen nem találsz ennél olyan jobb, kreatívabb ajándékot, amivel szerencsét kívánhatsz, mint ez a bakelitből készült lóherés, szerencsehozó óra. Imádja majd.
6 990 Ft

Oldalak

20.000 Ft felett INGYENES szállítás!