Ez az egyedi – névvel feliratozható, gravírozható – vágódeszka tökéletes ajándék annak az ismerősödnek, barátodnak akinek lételeme a főzés.
5 990 Ft
-tól
Gravírozható
Tedd kellemesebbé a sütést, a főzést, és köszönd meg neki ezzel a gravírozott vágódeszkával, hogy csodás falatokkal lep meg.
4 990 Ft
-tól
Gravírozható
4 990 Ft
-tól
Gravírozható
Egy ajándék amelyik egyszerre praktikus és vicces is: a gravírozott vágódeszka egy remek ajándék mindenkinek aki szeret sütni, és főzni.
4 990 Ft
-tól
Most megmutatjuk, hogyan lehet egy vágódeszka nagyszerű nőnapi ajándékötlet, hogyan lepheted meg vele a nőismerőseidet ezen a napon.
4 990 Ft
-tól
Most megmutatjuk, hogyan lehet egy vágódeszka nagyszerű ajándékötlet, egy komoly segítség, akár egy kezdő szakácsnak is.
4 990 Ft
-tól
Mi lehetne stílusosabb ajándék vadászoknak, mint egy egyedi vágódeszka, amelyikbe belegravíroztunk egy nemes vadat? Szerezd meg neki most.
4 990 Ft
-tól
Ha már kifogta élete fogását akkor el is kell készíteni valahol, igaz? Ez a vágódeszka, szuper kreatív, kedves ajándékötlet horgászoknak.
4 990 Ft
-tól
Egy izgalmas, vicces ajándékötlet kémikusoknak, kémiatanároknak ez az egyedi vágódeszka, melyen az egész periódusos rendszer látható.
4 990 Ft
-tól
Egy kedves ajándékötlet nagyiknak, mert ezt egyszerűen minden (lisztillatú, sütő főző) mama megérdemli..
4 990 Ft
-tól
Ha van kondis haverod, akinek mindene a súlyzózás, az izomépítés, akkor éppen ebben a pillanatban találtál neki egy vicces, mégis komoly ajándékot.
4 990 Ft
-tól
Egyszerre kellemes meglepetés, és praktikus ajándékötlet ez a gravírozott bükkfa vágódeszka a konditeremrajongó lánynak, hölgynek.
4 990 Ft
-tól
Egy egyedi vágódeszka, egy ütős ajándékötlet hokisoknak, a hoki szerelmeseinek. Lepd meg őt ezzel a nem várt ajándékkal, és élvezd a hatást.
4 990 Ft
-tól
Egy remek, vicces ajándékötlet informatikusoknak ez az egyedi vágódeszka, melyen egy számítógép billentyűzete látható.
4 990 Ft
-tól

Oldalak

20.000 Ft felett INGYENES szállítás!