Szuper ajándék ötlet férfiaknak szülinapra, névnapra! Kedveskedj szerettednek ezzel az igazán hangulatos faliórával! Gyönyörű mozdulatokat ábrázol, minden szobába illik majd!
6 990 Ft
Ékesítsd szobádat ezzel a biciklis faliórával! Tekerd meg a készülődés tempóját, légy mindig pontos! Praktikus és esztétikus ajándék ötlet sportolóknak!
6 990 Ft
Lepd meg párodat egy igazán férfias ajándékkal! Ennél tökösebb faliórát biztos nem találsz! Csak úgy árad belőle a tesztoszteron! Szuper ajándék ötlet férfiaknak!
6 990 Ft
Remek ajándék ötlet férfiaknak ez a különleges, bakelit anyagból készült póker falióra! Lepjük meg vele szeretteinket karácsony, születésnap vagy akár névnap alkalmával!
6 990 Ft
Képzeld el, ahogy küzd az elemek, az akadályok ellen, miközben gyönyörködik a lélegzetelállító tájban: ez az óra lenyűgöző ajándék crossmotorosoknak.
6 990 Ft
Egy igazán stílusos ajándékötlet borkedvelőnek: annak a barátodnak, vagy a barátnődnek, aki szerelmese és értője a bornak.
6 990 Ft
Ez a bakelit falióra egy feledhetetlen ajándék vadásznak, mert a kedvenc hobbijára, egy életérzésre emlékezteti őt, arra, amit szeret.
6 990 Ft
Mint egy elkapott vadász pillanat: ez a vadászos óra szenzációs ajándék vadászoknak, természetkedvelőknek, erdőjáróknak
6 990 Ft
Ez a falióra stílusos ajándékötlet korcsolyázóknak, a korcsolya szerelmeseinek, egy elképesztően stílusos ajándékötlet nőknek, vagy férfiaknak.
6 990 Ft
Egy különös ajándékötlet a hobbihorgásznak ez a bakelitből készült halas óra, melyik minden lakásban, horgászlakban megállja a helyét.
6 990 Ft
Vannak, akik ismernek egy számunkra teljesen ismeretlen világot: neki, a búvároknak tökéletes ajándékötlet ez a búváros bakelit falióra.
6 990 Ft
Ha szeretnél egy igazán egyedi ajándékot, akkor itt az ideje annak, hogy beszerezd ezt biliárdos bakelit órát, mely remek ajándékötlet biliárdozóknak.
6 990 Ft
Ha egyszerre praktikus, és vicces ajándékot ajándékoznál a művészetkedvelő, festmény gyűjtő barátodnak, akkor megtaláltad.
6 990 Ft
Az autó műszerfalhoz hasonlító bakelitlemezből készült falióra egy stílusos ajándék ötlet férfiaknak és nőknek is.
6 990 Ft
Egy remek ajándékötlet a hobbihorgásznak ez a bakelitből készült halas óra, melyik minden lakásban, horgászlakban megállja a helyét.
6 990 Ft

Oldalak

20.000 Ft felett INGYENES szállítás!