KORONAVÍRUSSAL KAPCSOLATOS TÁJÉKOZTATÓ

A csomagok kiküldését a jelenlegi helyzet nem érinti, zavartalanul csomagoljuk és küldjük ki a megrendeléseket Önöknek. A raktárainkat feltöltöttük, készlethiányra nálunk átmenetileg sem kell számítani.

A személyes átvétel lehetősége az iskolák időleges bezárásának ideje alatt munkatársaink védelme érdekében szünetel. Csak így biztosítható, hogy a csomagok kiküldése hosszú távon, egészen a jelenlegi helyzet rendeződésének végéig zavartalanul történhessen.

Előre is nagyon köszönjük megértésüket!

Saját termék
Szuper ajándék ötlet férfiaknak szülinapra, névnapra! Kedveskedj szerettednek ezzel az igazán hangulatos faliórával! Gyönyörű mozdulatokat ábrázol, minden szobába illik majd!
5 990 Ft
Saját termék
Ékesítsd szobádat ezzel a biciklis faliórával! Tekerd meg a készülődés tempóját, légy mindig pontos! Praktikus és esztétikus ajándék ötlet sportolóknak!
5 990 Ft
Saját termék
Lepd meg párodat egy igazán férfias ajándékkal! Ennél tökösebb faliórát biztos nem találsz! Csak úgy árad belőle a tesztoszteron! Szuper ajándék ötlet férfiaknak!
5 990 Ft
Saját termék
Remek ajándék ötlet férfiaknak ez a különleges, bakelit anyagból készült póker falióra! Lepjük meg vele szeretteinket karácsony, születésnap vagy akár névnap alkalmával!
5 990 Ft
Saját termék
Képzeld el, ahogy küzd az elemek, az akadályok ellen, miközben gyönyörködik a lélegzetelállító tájban: ez az óra lenyűgöző ajándék crossmotorosoknak.
5 990 Ft
Saját termék
Egy igazán stílusos ajándékötlet borkedvelőnek: annak a barátodnak, vagy a barátnődnek, aki szerelmese és értője a bornak.
5 990 Ft
Saját termék
Ez a bakelit falióra egy feledhetetlen ajándék vadásznak, mert a kedvenc hobbijára, egy életérzésre emlékezteti őt, arra, amit szeret.
5 990 Ft
Saját termék
Mint egy elkapott vadász pillanat: ez a vadászos óra szenzációs ajándék vadászoknak, természetkedvelőknek, erdőjáróknak
5 990 Ft
Saját termék
Ez a falióra stílusos ajándékötlet korcsolyázóknak, a korcsolya szerelmeseinek, egy elképesztően stílusos ajándékötlet nőknek, vagy férfiaknak.
5 990 Ft
Saját termék
Egy különös ajándékötlet a hobbihorgásznak ez a bakelitből készült halas óra, melyik minden lakásban, horgászlakban megállja a helyét.
5 990 Ft
Saját termék
Vannak, akik ismernek egy számunkra teljesen ismeretlen világot: neki, a búvároknak tökéletes ajándékötlet ez a búváros bakelit falióra.
5 990 Ft
Saját termék
Ha szeretnél egy igazán egyedi ajándékot, akkor itt az ideje annak, hogy beszerezd ezt biliárdos bakelit órát, mely remek ajándékötlet biliárdozóknak.
5 990 Ft
Saját termék
Ha egyszerre praktikus, és vicces ajándékot ajándékoznál a művészetkedvelő, festmény gyűjtő barátodnak, akkor megtaláltad.
5 990 Ft
Saját termék
Az autó műszerfalhoz hasonlító bakelitlemezből készült falióra egy stílusos ajándék ötlet férfiaknak és nőknek is.
5 990 Ft
Saját termék
Egy remek ajándékötlet a hobbihorgásznak ez a bakelitből készült halas óra, melyik minden lakásban, horgászlakban megállja a helyét.
5 990 Ft

Oldalak

20.000 Ft felett INGYENES szállítás!