Volánbuszt vezető férfiaknak és volán buszsofőr nőknek egyaránt remek ajándékötlet ez a bakelit óra, mely mindig emlékezteti őket a munkájukra
6 990 Ft
Tökéletes ajándék ötlet a ház ezermesterének! Lepd meg vele apukádat, párodat, hogy érezhesse mennyire megbecsülöd az ügyeskezűségét, leleményességét!
6 990 Ft
Ez az óra egy remek ajándék férfiaknak, akik állandóan fúrnak, faragnak, javítanak, építenek szerelnek. Az óra tökéletes műhelybe is.
6 990 Ft
Ha egyszerre praktikus, és vicces ajándékot ajándékoznál a művészetkedvelő, festmény gyűjtő barátodnak, akkor megtaláltad.
6 990 Ft
A fogorvosos bakelitből készült, fog alakú falióránk egy különleges ajándék ötlet fogorvosoknak. Olyan amelyik szinte biztosan a rendelő dísze lesz
6 990 Ft
Az autó műszerfalhoz hasonlító bakelitlemezből készült falióra egy stílusos ajándék ötlet férfiaknak és nőknek is.
6 990 Ft
Vannak, akik arra születtek, hogy elkapják a pillanatot. Ők a fényképészek, nekik szuper ajándékötlet ez a fényképész bakelit falióra.
6 990 Ft
Egy meghökkentő ajándékötlet a tetoválást szerető vagy olyan ismerősödnek, akinek tetováló szalonja van. Imádni fogja ezt az ajándékod.
6 990 Ft
A legszebb ajándékötlet a séfnek ez a bakelitből készült a séf munkáját megmutató, és magasztaló óra. Könnyfakasztó ajándékötlet névnapra, szülinapra.
6 990 Ft
Ha van olyan ismerősöd, aki a kémcsövek, Petri csészék, különleges anyagok, és vegyületek szerelmese akkor kiváló ajándékötlet neki ez a bakelit óra.
6 990 Ft

Oldalak

20.000 Ft felett INGYENES szállítás!