Biztos van olyan ismerősöd, aki imádja a macskákat. Lepd meg ezzel a cicás bakelit faliórával! Bármilyen szobában jól mutat majd! Egyedi ajándék ötlet szülinapra, névnapra!
6 990 Ft
Csodálatos ajándék ötlet férfiaknak és nőknek egyaránt, ez a nem mindennapi, bakelit anyagból készült, madaras falióra! Lepd meg vele szeretteidet karácsonyra, születésnapra!
6 990 Ft
Ha igazán hasznos, ugyanakkor dekoratív ajándék ötlet után keresgélsz, ez a ló alakú, bakelit falióra tökéletes választás számodra! Férfiaknak és nőknek egyaránt remek meglepetés!
6 990 Ft
Vicces ajándék macskásoknak, macskát kedvelőknek ez a fekete macskás bakelit falióra, ami miatt a macska a falra került. Kitűnő ajándék nőknek, férfiaknak is.
6 990 Ft
Mindene a ló, a lovaglás? Akkor éppen neki való meglepetés, és nagyszerű ajándékötlet a lovaglást szimbolizáló bakelit óránk. Szerezd meg neki most!
6 990 Ft
Egy kedves, megkapó, kreatív ajándék ötlet az erdők, és a madarak kedvelőinek ez baglyos falióra.
6 990 Ft
Káprázatos ajándékötlet természetvédőknek, madarakat szeretőknek ez a madaras, bakelit lemezből készült stílusos óra.
6 990 Ft
Egy különösen kreatív, elképesztően ötletes ajándék nőknek, és egy szuper meglepetés ajándék férfiaknak ez a pókos falióra.
6 990 Ft
Egy kedves, megkapó, kreatív ajándék ötlet a szavanna, és a különleges állatok kedvelőinek ez a zebra mintás falióra.
6 990 Ft
A legjobb ajándékötlet ez a lovas bakelit falióra annak, aki szereti a lovakat, és szeret lovagolni. Lepd meg ezzel a stílusos ajándékkal őt.
6 990 Ft
Egy átgondolt, különleges ajándék cicarajongóknak, ez a bakelit cicás óra. Olyanoknak ajánljuk, akik legkedvesebb társuk a cicájuk.
6 990 Ft
Mint egy elkapott csodás erdei pillanat: ez a szarvasos óra szenzációs ajándék vadászoknak, természetkedvelőknek.
6 990 Ft
Egy remek ajándékötlet a hobbihorgásznak ez a bakelitből készült halas óra, melyik minden lakásban, horgászlakban megállja a helyét.
6 990 Ft
Ez a cicát formáló bakelit óra egy stílusos ajándékötlet a cicatulajdonosnak, vagy annak, akik szívéhez közel állnak a cicák.
6 990 Ft
Egy csodás óra a gátfutónak. Annak, akik nap mint nap az idő ellen dolgozik. Ez nem egy ajándékötlet gátfutóknak, hanem az elismerés maga.
6 990 Ft

Oldalak

20.000 Ft felett INGYENES szállítás!