Ékesítsd szobádat ezzel a biciklis faliórával! Tekerd meg a készülődés tempóját, légy mindig pontos! Praktikus és esztétikus ajándék ötlet sportolóknak!
6 990 Ft
Ennél férfiasabb ajándékot nem igazán találsz! Ha párod egy igazi tesztoszteron bomba és szereti összemérni erejét, akkor ez a tökéletes ajándék ötlet számára!
6 990 Ft
Focilabda alakú, bakelit faliórát Minden sportrajongó falára! Ezzel a remek ajándék ötlettel most Te is meglepheted szeretteidet, karácsonyra, születésnapra egyaránt!
6 990 Ft
Focistáknak, focit szerető férfiaknak és nőknek egyaránt remek ajándékötlet ez a cselező focistákat formáló bakelit óra, mely mindig emlékezteti, rád.
6 990 Ft
Képzeld el, ahogy küzd az elemek, az akadályok ellen, miközben gyönyörködik a lélegzetelállító tájban: ez az óra lenyűgöző ajándék crossmotorosoknak.
6 990 Ft
A No pain no grain falióra tökéletes ajándék a gyúrós haverodnak, a barátnak akinek fontos, hogy jól nézzen ki, és ezért hajlandó is tenni.
6 990 Ft
Ez a falióra stílusos ajándékötlet korcsolyázóknak, a korcsolya szerelmeseinek, egy elképesztően stílusos ajándékötlet nőknek, vagy férfiaknak.
6 990 Ft
Egy szenzációs ajándék a barátnőnek, a pasinak, annak, aki szeret táncolni, szereti a salsát és a stílusos, hasznos ajándékot. Lepd meg ezzel az órával.
6 990 Ft
Képzeld el, ahogy teker, ahogy hajt a másodpercek ellen, miközben gyönyörködik a lélegzetelállító tájban: ez az óra lenyűgöző ajándék bicajosoknak.
6 990 Ft
Gyermekkorunk egyik legkedvesebb játéka egy szuper faliórán, mely remek születésnapi ajándékötlet lehet lányoknak, fiúknak egyaránt.
6 990 Ft
Ebben a pillanatban találtad meg a legjobb ajándékötletet lovaspólózó barátodnak, barátnődnek. A bakelitből készült lovaspóló falióra egy remek ajándék.
6 990 Ft
Az egyik legszebb ajándék röplabda szerelemeseinek ez csodásan kidolgozott bakelitből készült óra, melyben mintha megállt volna az idő.
6 990 Ft
Egy igazán egyedi otthondekoráció, egy nagyszerű meglepetés ajándék kosarasoknak vagy azoknak, akik imádják a kosárlabdát.
6 990 Ft
Úszóknak lehet jó ajándékötlet ez a bakelitlemezből készült úszót formáló falióra, mellyel mindig emlékeztetni fogod a sporta amit szeret.
6 990 Ft
Talán az egyik leginspirálóbb ajándékötlet gyúrósoknak. Mondd el neki ezzel az órával, hogy mennyire becsülnöd a beletett munkát.
6 990 Ft

Oldalak

20.000 Ft felett INGYENES szállítás!