Konyhafelszerelés

Teakedvelők fontos kelléke, minőségi anyagból. Lepd meg vele szeretteid.
475 Ft
Remek ajándék ötlet karácsonyra! Ajándékozd meg barátnődet, édesanyádat egy szuper mézeskalács kiszúró formával! Csinálhattok belőle díszt is a fára vagy ajándékkísérőt!
490 Ft
Egy szuper vicces ajándékötlet születésnapra ez a sütinyalóka állvány, mellyel fel tudod dobni az ünnepnapot. Szerezd meg neki most!
549 Ft
Ha eleged van a fokhagyma pucolók nehézkes tisztításából, akkor ez a tökéletes megoldás! Nem kell bajlódnod többé, csak lapogasd meg a gerezdeket! Szuper ajándék ötlet nőknek!
590 Ft
Praktikus ajándék ötlet szilveszterre vagy gyerekeknek is! Jelöld meg a szörnyecskékkel a poharakat, hogy ne legyen öt percenként a mosogató tele elhagyott ibrikekkel!
690 Ft
Szilikonból készült eper alakú teatojás, amelyik minden konyha ideális kiegészítője lehet. Szerezd meg neki most.
690 Ft
Szuper ajándék tipp sportolóknak!
890 Ft
Könnyítsd meg a főzést, sütést ezzel az egyszerű eszközzel! Segítségével nem lesz több mellélöttyintés, csöpögés! Praktikus ajándék ötlet háziasszonyoknak!
890 Ft
Praktikus ajándék ötlet minden háztartásba! Ha nem szeretsz a gyufával bajlódni, ráadásul kicsik is vannak a házban, akkor szuper választás ez a gyújtó!
990 Ft
Lepd meg ezzel a romantikus ajándékötlettel a kávé vagy capuccinot szerető (vagy akár függő) szerelmedet Valentin napra!
990 Ft

Oldalak

20.000 Ft felett INGYENES szállítás!