Saját termék
Ez a cicát formáló bakelit óra egy stílusos ajándékötlet a cicatulajdonosnak, vagy annak, akik szívéhez közel állnak a cicák.
6 990 Ft
A dizájntárgyaktól lesz egyedi az otthonunk. Ezzel a cuki cica párossal öröm lesz az ételek fűszerezése. Praktikus és aranyos ajándék ötlet nőknek, családosoknak!
1 990 Ft
Ezzel a vicces lábtörlővel már az első pillanatban mosolyt csalhatsz a hozzád érkező vendégek arcára. Használd bátran! Humoros ajándék ötlet mindenkinek!
2 950 Ft
Az első instrukciót a vendégeidnek add meg stílusosan a lábtörlőddel. Aki megszegi a szabályt, arra komoly büntetést szabhatsz ki! Vicces ajándék ötlet!
2 950 Ft
Parádés ajándékötlet kutyásoknak vagy cicatartóknak ez a masszázsos szőrtelenítő kesztyű, amivel simogatva a kutyát vagy cicát, egyben szőrteleníthet is.
2 990 Ft
Ez egy olyan (mágikus) cicás bögre amelyik a benne levő ital hőmérsékletétől függően változtatja a kinézetét. Kreatív ajándék születésnapra, névnapra.
3 490 Ft
Saját termék
Neked kell eldöntened, hogy ez a fekete macskás óra, egy szerencsehozó ajándékötlet, vagy egy cuki ajándék., v agy mindkettő.
4 490 Ft
Saját termék
6 990 Ft
Saját termék
6 990 Ft
Saját termék
Mondd el neki ezzel a csodás frappáns ajándékkal, hogy mit érzel iránta. Beszéljenek helyetted a cicák, jelezd neki így, hogy fontos neked.
7 990 Ft

20.000 Ft felett INGYENES szállítás!