Oltári ajándék ötlet szeretteinknek, ez a mókás, kaki alakú emoji kulcstartó garantáltan mosolyt csal mindenki arcára! Vicces ajándék ötlet férfiaknak és nőknek egyaránt!
990 Ft
Egy vicces ajándékötlet a szerelmednek aki mindig megtalálja majd a kulcsát, hiszen ez a kakis emoji kulcstartó gondoskodik róla.
990 Ft
Egy cuki meglepetés ajándék ez a kellemes tapintású, feltűnő vicces – dollárjelekkel teli – kulcstartóra akasztható emoji. Szerezd meg neki most.
990 Ft
Egyszerre vicces, kedves, és aranyos ajándékötlet ez a pihe puha, nagy szemű emojis kulcstartó, mely remek ajándékötlet
990 Ft
Saját termék
Lepd meg egy szupercuki ajándékötlettel a kávé vagy capuccinot szerető (vagy akár függő) ismerősödet: add a kezébe a kávékészítés lehetőségét.
1 490 Ft
Fantasztikus ajándék ötlet nőknek, ez a nem mindennapi, rózsaszín, emoji kakilány párna! Lepd meg vele szeretteidet és varázsolj mosoly arcukra a szürke hétköznapokon!
2 990 Ft
Egy minden határt átlépő, igazán vicces ajándékötlet férfiaknak és nőknek egyaránt, ez a kakis emojis papucs. Csak a legbátrabbaknak.
2 990 Ft
Vicces ajándék ötlet szülinapra! Kedveskedj ezzel a kis kaki emoji párnával, hogy mindig eszébe juthass a másik félnek róla! Humoros perceket szerezhetsz vele, az biztos!
3 490 Ft
Unikornis is, és kaki alakja is van, és emoji is, sőt párna: egy 3 az egyben vicces ajándékötlet mindenkinek, aki imádja a poénos ajándékokat.
3 490 Ft
Unikornis is, pihe puha párna is, és színes is: egy 3 az egyben vicces ajándékötlet az unikornisos emoji párna mindenkinek, aki imádja a poénos ajándékokat.
3 490 Ft

20.000 Ft felett INGYENES szállítás!