Csak néhány sör, jó zene, és szinte mindenki gitárossá válik a buliban. Ezért remek ajándékötlet ez a felfújható V alakú gitár. Szerezd meg most.
1 290 Ft
Extra férfias ajándék ötlet szülinapra, névnapra! Lepd meg párod, apukád ezzel a gitár alakú sörnyitóval, hogy mindig kéznél legyen! Nem hagyja majd cserben őket!
1 490 Ft
Zseniális ajándék tipp zeneszerető szívleltednek!
4 450 Ft
Zseniális ajándék tipp zeneszerető szívleltednek!
4 450 Ft
Ajándékozd meg szerettedet egy gitáros bögrével! Ha szereti a zenét, esetleg gitározik, akkor ez tökéletes választás! Kedves ajándék ötlet, hogy jól induljon a reggel!
4 450 Ft
Saját termék
Csodálatos ajándék, ez a gitár szerelmeseinek készült bakelit falióra, melynek számlapján nem számokat, hanem hangokat találsz.
4 490 Ft
Saját termék
Ritka, hogy egy elektromos gitárt formázó falióra egyszerre ennyire újszerű, látványos, éppen ezek miatt egy remek ajándék a gitáros ismerősnek.
5 990 Ft
Saját termék
Valószínűleg a gitár alakú falióra az egyik legextrémebb ajándékötletünk születésnapra annak, aki szereti a zenét, aki gitározik.
5 990 Ft
Saját termék
Mindene a zene? Akkor pont neki hatalmas meglepetés, és nagyszerű ajándékötlet a zenét szimbolizáló bakelit óránk. Szerezd meg neki most!
5 990 Ft

20.000 Ft felett INGYENES szállítás!