A horgászat szerelmeseinek szuper ajándék ötlet, ez a vicces rendszámtábla! Férfiaknak tökéletes választás, így szavak nélkül is hirdethetik, hogy Ők bizony a pecázás szerelmesei!
1 490 Ft
Van nagy pecás a családban vagy a barátaid között? Akkor megvan a tökéletes ajándék ötlet számára! Ez a horgász rendszám tábla tuti leveszi majd a lábáról!
1 490 Ft
Édes ajándék ötlet pároknak! Fejezd ki minden formában, hogy megtaláltad életed szerelmét! Ettől a kedves szövegtől minden talpról leolvad a sár magától!
2 950 Ft
Mi lehet viccesebb ajándék a világ legjobb halászának, mint egy ponty alakú, pihe puha hal formájú párna? Szuper ajándék horgásznak.
3 790 Ft
Saját termék
Egy különleges, nyers színű, fából készült halat formáló stílusos falióra, mely szuper ajándékötlet horgászoknak, és minden lakásban jól mutat.
4 990 Ft
Saját termék
Ha már kifogta élete fogását akkor el is kell készíteni valahol, igaz? Ez a vágódeszka, szuper kreatív, kedves ajándékötlet horgászoknak.
4 990 Ft
-tól
Saját termék
Egy különös ajándékötlet a hobbihorgásznak ez a bakelitből készült halas óra, melyik minden lakásban, horgászlakban megállja a helyét.
5 990 Ft
Saját termék
Egy remek ajándékötlet a hobbihorgásznak ez a bakelitből készült halas óra, melyik minden lakásban, horgászlakban megállja a helyét.
5 990 Ft
Saját termék
5 990 Ft
Ötletes ajándék tipp esti borozgatásokhoz!
6 900 Ft
Saját termék
Vannak a horgászok, és vannak nagy ho ho ho Horgászok, akik nem bántják a halat, ha egyáltalán fognak. Nekik csodás ajándékötlet ez az óra.
6 990 Ft

Oldalak

20.000 Ft felett INGYENES szállítás!