Ezzel a kacsintós faliórával nem fog unalmasan múlni az idő! Ha felnézel rá, tuti jó kedvre derülsz! Vedd meg barátaid számára, jópofa ajándék ötlet fiúknak, lányoknak egyaránt!
3 990 Ft
Van olyan barátod, akivel annyira tudtok nevetni, hogy már fáj? Na, neki tökéletes ajándék ötlet ez a sírva nevetős falióra. Teljen gyorsan a külön töltött idő!
3 990 Ft
Ez az igazán meglepő dizájnú bögre egy nagyszerű ajándékötlet bármilyen alkalomra annak, aki szeretni a különlegességeket.
4 990 Ft
Nem mindegy, hogy mennyi az idő? Aki mindig késik, annak ez az óra kell.
5 490 Ft
Egyedi ajándék tipp matektanároknak!
5 490 Ft
Vigyori ajándék tipp, hogy jól induljon a nap!
5 490 Ft
Végre egy igazán megértő falióra! Egy kedves társ, aki minden percben alkalmazkodik az igényeidhez. Aki kitart az állítása mellett és nem változtatja azt meg soha. Vicces ajándék ötlet férfiaknak!
5 490 Ft
Vicces ajándék ötlet szülőknek! Miből is áll egy kisbabás család napja? Etetés, sírás, pelenkázás.. Lepd meg barátaidat ezzel a mókás órával, hogy felkészülhessenek a feladatra!
5 490 Ft
Vicces ajándék ötlet kisgyermekes családoknak! A kisbabák gondozása egy örök körforgás. Minden művelet szépen ismétlődik körbe- körbe. Ezt ábrázolja ez a humoros óra.
5 490 Ft
Mindenkinek van autóbolond ismerőse. Ajándékozd meg a szeretett személyt, hogy otthon is versenyezhessen az idővel! Praktikus ajándék ötlet férfiaknak!
5 490 Ft

Oldalak

20.000 Ft felett INGYENES szállítás!