Máris indulhat a buli, ezzel a nagyszerű szivacs bohóc orral! Kitűnő ajándék ötlet felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt, bármilyen beöltözős buli alkalmával bátran viselhetjük!
350 Ft
Tedd még különlegesebbé az ünneplést! Cifrázd a szülinapot ezekkel a különleges gyertyákkal és biztos, hogy felejthetetlen lesz a megelepetés! Extra ajándék ötlet szülinapra!
490 Ft
„Így néz ki egy legendás 40-es”, ezt hirdeti, ezen a mókás pártedlin található felirat! Szuper ajándék ötlet szeretteinknek, mellyel garantáltan növeljük önbizalmukat!
1 190 Ft
Humoros ajándék ötleten töröd a fejed, 30-as éveiben járó szeretteid számára? Ez a szuper pártedli, a tökéletes választás! Férfiaknak és nőknek egyaránt kitűnő ajándék!
1 190 Ft
60-as éveiben járó szeretteink számára nagyszerű ajándék ötlet, ez a nem mindennapi pártedli! Férfiaknak és nőknek egyaránt szuper meglepetés, bármilyen alkalomra!
1 190 Ft
Vicces ajándék ötlet, ez a szuper pártedli, minden 50-es éveiben járó családtagunknak, barátunknak! Lepd meg Te is szeretteidet, ezzel a mókás kiegészítővel!
1 190 Ft
Minden 70-es éveiben járó szerettünk számára, vicces ajándék ötlet, ez a mókás pártedli! Ne szégyelljük korunkat, viseljük bátran ezt a vidám kiegészítőt!
1 190 Ft
Szuper ajándék ötlet szülinapra! Legyen kísérője a szülinaposnak ez a szalag, kísérje végig a bulik alatt! Később kedves emlékeket fog felidézni a falon lógva!
1 490 Ft
Ezzel a szalaggal igazán kiemelhetitek a szülinapos személyét! Tuti, hogy mindenki meg fogja hívni egy rakat piára! Használjátok egy jó buli kellékeként! Szuper ajándék ötlet!
1 490 Ft
A harmincadik szülinap elég nagy durranás! Használjátok ezt a szalagot az ünnepelt kitüntetésére és szerezzetek neki egy felejthetetlen élményt! Remek ajándék ötlet szülinapra!
1 490 Ft
Nem csak a 20 éveseké a világ! Aggassátok fel ezt a szalagot a szülinaposra és csináljatok fergeteges hangulatot! Legyen ez a buli igazán emlékezetes! Remek ajándék ötlet!
1 490 Ft
Szuper ajándék ötlet a fél évszázad megünneplésére! Akasszátok a szülinapos nyakába és indulhat az őrült jó kis este! Ünnepeljétek meg méltó módon ezt az évfordulót!
1 490 Ft
Humoros ajándék ötlet szülinapra! Ha ezzel a párnával ajándékozod meg barátodat, akkor tuti minden nap elmosolyogja magát, amikor ránéz! Szerezz örök emléket ezzel az aprósággal!
1 990 Ft

Oldalak

20.000 Ft felett INGYENES szállítás!