Ez az ergonomikus kialakítású, csodaszép – fekete hangjegyekkel ellátott – bögre, szuper ajándékötlet születésnapra, névnapra, zenerajongóknak.
3 190 Ft
Zseniális ajándék tipp zeneszerető szívleltednek!
4 450 Ft
Zseniális ajándék tipp zeneszerető szívleltednek!
4 450 Ft
Kedves ajándék ötlet szülinapra, névnapra! Ha van olyan ismerősöd, aki imádja a zenét, akkor lepd meg ezzel a cuki bögrével! Juss eszébe minden korty kávénál, teánál!
4 450 Ft
Indítsd egy kávéval a napot, melyet egy vidám bögréből fogyasztasz! Fogantyúja teszi egyedivé és hangulatossá ezt az egyszerű használati tárgyat. Kedves ajándék ötlet szülinapra!
4 450 Ft
Ezzel a szuperül kinéző bögrével öröm a kávézás, teázás. Kedveskedj vele egy számodra fontos embernek! Fogantyúja teszi még egyedibbé! Aranyos ajándék ötlet szülinapra, névnapra!
4 450 Ft
Lepd meg szeretteidet, ezzel a fenomenális ajándék ötlettel! Ebből a szuper mikrofonos bögréből garantáltan jobban fog esni bármilyen meleg ital fogyasztása!
4 490 Ft
Saját termék
Add muzsika kedvelő barátodnak ezt a szépséges faliórát, hogy még a perceket számolva is hangjegyek vegyék körül! Csodás ajándék ötlet férfiaknak, nőknek egyaránt!
4 490 Ft
Saját termék
Csodálatos ajándék, ez a gitár szerelmeseinek készült bakelit falióra, melynek számlapján nem számokat, hanem hangokat találsz.
4 490 Ft
Saját termék
Mi lehet egyedibb, nagyobb meglepetést okozó ajándék zenészeknek, mint az, amire nem számít: például egy kifejezetten neki készült vágódeszka.
4 990 Ft
-tól
Saját termék
Ha van olyan ismerősöd, aki él- hal a lemezpörgetésért, akkor lepd meg karácsonyra, szülinapra ezzel a vagány órával! Szuper ajándék ötlet zenebolondoknak!
6 990 Ft
Saját termék
Ha szereti a hegedűt, akkor megtaláltad neki a legjobb ajándékötletet: ezt a bakelitből készült hegedűt formáló órát imádni fogja.
6 990 Ft
Saját termék
Stílusos ajándékötlet a zenésznek, a harmonikásnak, ez a legapróbb részletekig kidolgozott, bakelit falióra, mellyel biztos meglepetést okozol.
6 990 Ft
Saját termék
Mindene a zene? Akkor pont neki hatalmas meglepetés, és nagyszerű ajándékötlet a zenét szimbolizáló bakelit óránk. Szerezd meg neki most!
6 990 Ft

Oldalak

20.000 Ft felett INGYENES szállítás!