A vicces kategóriában számtalan roppant mód humoros megoldás vár rád! Ha szerettek nevetni, nézzétek meg ezeket a termékeket, biztosan mosolyt csalnak az arcotokra! Buliba, otthonra, kirándulásra, minden helyzetre kínálunk neked vicces tárgyakat!

Vicces lábtörlő azoknak, akik unják a „Wellcome” feliratokat. Praktikus ajándék ötlet, hisz ha a vendég ital nélkül jött idejében észbe kap.
3 980 Ft
Légy Te is partyarc, ezzel a szemüveggel tuti a siker!
350 Ft
Gravírozható
Jópofa formájú sörnyitó- Bárki kulcscsomójára tökéletes kiegészítő.
420 Ft
Máris indulhat a buli, ezzel a nagyszerű szivacs bohóc orral! Kitűnő ajándék ötlet felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt, bármilyen beöltözős buli alkalmával bátran viselhetjük!
450 Ft
Eleged van mindenből és mindenkiből, hát dobj be egyet és elszáll minden problémád!
590 Ft
Tedd még különlegesebbé az ünneplést! Cifrázd a szülinapot ezekkel a különleges gyertyákkal és biztos, hogy felejthetetlen lesz a megelepetés! Extra ajándék ötlet szülinapra!
590 Ft
Tedd a szülinapi tortát még extrábbá! Az éneklés is tök jó, de ha még a gyertya is rákezd, az nagyon szuper meglepi! Egyedi ajándék ötlet születésnapra!
890 Ft
Sikoly álarcot minden tréfás kedvű egyénnek! Az ijesztegetés alapkelléke ez a fehér sikító maszk! Rémisztő ajándék ötlet megrögzött humorheroldoknak!
990 Ft
Szuper ajándék ötlet szülinapra, szilveszterre! Pörgesd fel a partyt egy remek kis társassal! A jókedv és a gyors illuminált állapot elérése garantált!
1 099 Ft
Mindkét kezedben van már sör? Semmi probléma, csatold fel a többit az övedre.
1 290 Ft
Vicceld meg barátid, ismerősöd esetleg a főnököd. Bárkit kellemetlen és egybe vicces helyzetbe hozhatod
1 490 Ft
Ezt a társast az igazán piálni vágyók figyelmébe ajánljuk! Az tuti, hogy senki nem marad szomjas a végére.. Tökéletes ajándék ötlet szülinapokra, bulikra, szilveszterre!
1 490 Ft
Ajándékozd a leendő férjnek ezt a vicces nyakkendőt, hogy az esküvőn nagy nevetés legyen. Persze csak, ha a menyasszony is veszi a lapot. Vicces ajándék ötlet esküvőre!
1 490 Ft
Ajándékozd a leendő feleségnek ezt a vicces nyakkendőt, hogy az esküvőn nagy nevetés legyen. Persze csak, ha a vőlegény is veszi a lapot. Vicces ajándék ötlet esküvőre!
1 490 Ft

Oldalak

20.000 Ft felett INGYENES szállítás!